Espai MILLOR ADOPTA 2016

A l’espai MILLOR ADOPTA, del 17 al 19 de desembre, el CAACB i diverses entitats de protecció animal promocionaran l’adopció responsable d’animals de companyia.

Tindrem desfilades d’animals en adopció, tallers d’educació en positiu, actuacions musicals i de màgia, pinta-cares… A més, el dia 19 tindrem l’honor de comptar durant tot el dia amb la visita dels gossos de més edat del CAACB.

millor-adopta-2016

Anuncis
Publicat dins de Novetats

V Festa dels animals de la Mercè

Els dies 24 i 25 de setembre de 2016, el CAACB tindrà una presència destacada a l’espai MILLOR ADOPTA, que promociona l’adopció responsable dels animals de companyia.

Durant aquests dos dies, podreu veure desfilades d’animals en adopció i tallers d’educació en positiu. A més, durant tot el dia, diverses entitats de protecció animal i el mateix CAACB donaran informació sobre els animals que tenen acollits.

merce-2016

Publicat dins de Novetats

VII Festa dels Animals de la Festa Major de Gràcia

El CAACB participa a la VII Festa dels Animals de la Festa Major de Gràcia (2015) els dies 15 i 16 d’agost per fomentar l’adopció i la tinença responsable dels animals.

Ens veiem a la Plaça Joanic!

Cartell Festa dels Animals Gracia 2015 jpg

Publicat dins de Uncategorized

Festa de l’adopció i la tinença responsable 16 de maig

Us convidem a participar a la Festa de l’adopció i la tinença responsable del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona.
Tindrem una desfilada de gossos del CAACB en adopció al matí i una altra a la tarda, a més d’una xerrada sobre gats interessantíssima i una demostració d’educació en positiu.
Ens veiem dissabte 16 de maig, des de les 11 fins les 19 hores a la Plaça de la Mercè de Barcelona.
cartell_maig
Publicat dins de Uncategorized

El CAACB al CEIP Ramon Llull

ACTIVITAT PATIS D’ESCOLA

El dia 26 d’abril, en el marc de l’espai “Patis Oberts”, el CAACB, de la mà de l’educadora canina i dels voluntaris, realitzarà una activitat al CEIP Ramon Llull ( Av. Diagonal, 275, 08013 Barcelona).

Horari: 12-13:30
Títol: El meu gos i jo fem un gran equip
Durada: 90 minuts
Adreçada a : tots els públics, preferentment nens i joves
Desenvolupament:
– L’educadora, juntament amb altres companyes i una nena, explicaran breument l’origen dels gossos que participaran en l’activitat i faran exhibició d’habilitats canines interaccionant amb el públic.
– Finalment, els nois podran pintar amb les mans algun sentiment que els hagi despertat l’activitat, algun desig…

Us hi esperem!

Publicat dins de Uncategorized

Els voluntaris del CAACB al programa de ràdio Espècies protegides

El dia 09/04/2015 els voluntaris del CAACB van anar al programa de la SER Espècies protegides. Aquí teniu l’enllaç per poder escoltar-los (minut 15:30 aprox.).

http://play.cadenaser.com/audio/ser_barcelona_especiesprotegides_20150409_130500_133000/especies-protegides-09-04-2015-tramo-de-13-05-13-30/

Espècies protegides

Publicat dins de Novetats

Som animals!

Time Out del Periódico

gossos_ok_Página_1gossos_ok_Página_2gossos_ok_Página_3gossos_ok_Página_4gossos_ok_Página_5

 

Imatge | Posted on by | Etiquetat com a