Benvinguda del regidor

Jordi Martí i Galbís
Regidor de Presidència i Territori de l’Ajuntament de Barcelona

Benvolguts internautes,

Us dono la benvinguda al bloc del Centre d’Acolliment d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) de l’Ajuntament de Barcelona,

Al  CAACB  treballem per tal que l’acolliment temporal dels gossos, els gats i les fures sigui el més còmode i segur possible i amb l’objectiu fonamental  d’aconseguir la seva ràpida adopció, ja que la nostra màxima i premissa és que el benestar dels animals s’assolirà en el moment en que estiguin en una llar on siguin estimats i, per tant, cuidats com els correspon: d’una manera responsable i amb amor.

Amb aquest objectiu, el CAACB ha de treballar envers el benestar, els drets i la protecció dels animals de companyia: promovent activament  l’adopció i la tinença  responsable,   vetllant  per una bona convivència amb la ciutadania i fomentant  la col·laboració i la implicació de la societat.

La feina dels voluntaris i les voluntàries del CAACB té una gran valor ja que la seva dedicació és cabdal pel benestar dels animals mentre estan  al CAACB. La dedicació, tenacitat, amor, respecte i tendresa que els donen  millora, en gran mesura, la qualitat de vida de la cabana sobre la qual som responsables.

Com a persona que estima i respecta els animals i en nom del Govern Municipal de la Ciutat, els dono públicament les gràcies i faig un reconeixement ferm a la seva feina.

A totes les persones que esteu  visitant aquest bloc per primera vegada, us  animo a venir al CAACB,  parlar amb els voluntaris i les voluntàries que hi treballen,  estar en contacte amb els animals….  us convido, fonamentalment, a que us afegiu al cos de voluntariat del CAACB, perquè la vostra col·laboració és imprescindible.

Ànims i bona feina!

Jordi Martí i Galbís

Regidor de Presidència i Territori de l’Ajuntament de Barcelona

Anuncis